Textielbedrukking

Uw logo of foto als wandelende reclame? SevenGifts is hèt adres voor al uw bedrukte kleding. Of het nu gaat om foto’s, logo’s of tekeningen, bij ons kun je voor alles terecht. We bedrukken van 1 stuk tot grote aantallen.

Één van de belangrijkste activiteiten van SevenGifts is textielbedrukking. Voor vele bedrijven, sportverenigingen en particulieren hebben we al kleding geleverd en bedrukt. Van promotioneel (enkele keer gebruiken) tot bedrijfskleding, van een kleurige polo of mooie werkblouse is door SevenGifts al bedrukt en geleverd. Onder “Referentieprojecten” ziet u een deel van ons werk.

Wij denken graag met u mee over de uitvoering, passende aantallen, gewenst drukformaat of druktechniek. Nadat we alles helder hebben maakt onze DTP afdeling een voorbeeld. Zo krijgt u een goed beeld van de bedrukte textiel.

Wij leveren veel merken standaard, maar heeft u voorkeur voor een merk die niet in onze standaardcollectie aanwezig is, zorgen wij voor levering van dit product.

Onze drukmethoden bestaan uit flexdruk, zeefdruktransfers, zeefdruk, borduren, sublimatie of textieltransfer. De drukmethode is ook afhankelijk van gebruik en wordt vooraf afgestemd.

Via de onderstaande links van onze leveranciers kunt u de collectie bekijken:

Falk & Ross

Contactgegevens

SevenGifts
Gerrit van der Veenstraat 47
2321 CD  Leiden

Openingstijden

Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Volg ons:

SevenGifts: voor reclame, sign en gifts