Welkom op de website van ‘SevenGifts’, ontstaan uit een hobby zijn wij al bijna 10 jaar actief op het gebied van Sign en Textielbedrukking.

Als bedrijf richten wij ons op het bedrukken/beletteren van bijna alle producten. Op deze website vind je een overzicht van onze werkzaamheden op het gebied van textieldruk, banners, stickers, grootformaatprints, spandoek en beletteringen. Onder referentieprojecten ziet u een selectie van onze ervaring, maar er is uiteraard veel meer!

In onze klantgerichte aanpak is het uiteraard mogelijk langs komen voor een advies of vraag over onze dienstverlening. Wij leveren uiteraard ook textiel die we zelf bedrukken, van promotioneel tot werkkleding. Veel merken behoren tot ons assortiment, heeft u een specifiek merk dan zorgen wij dat deze ook voor meer dan marktconforme prijzen wordt geleverd. Wij zijn gehuisvest in Leiden aan de Gerrit van der Veenstraat 47.

Ons portfolio omvat alle gangbare artikelen, van muismat tot paraplu en van een spandoek tot een autobelettering.

Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze website nog vragen of heb je een spoedopdracht die in jouw ogen onmogelijk lijkt. Neem dan contact met ons op, wij houden van uitdagingen!!

Contactgegevens

SevenGifts
Gerrit van der Veenstraat 47
2321 CD  Leiden

Openingstijden

Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Volg ons:

SevenGifts: voor reclame, sign en gifts