Canvasdoeken

SevenGifts levert een topkwaliteit foto op canvas. Wij zijn niet de goedkoopste, maar leveren een zeer aangename prijs/kwaliteit product uit eigen drukkerij. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit Canvasdoek dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om een perfecte foto op doek te krijgen, is het belangrijk dat u een camera met minimaal 2 megapixel gebruikt. Heeft u een dergelijke camera met een, voor deze tijd, vrij lage resolutie, dan dient u uw camera op de hoogste kwaliteit te zetten. Vaak is het tegenwoordig al zo, dat camera’s, zelfs die op mobiele telefoons een kwalitatief betere camera hebben en dan is het dus geen enkel probleem om uw foto op canvas heel scherp af te drukken.

Meer technisch gesproken dient de resolutie bij een kleine foto op doek (van ongeveer 30×30 cm tot en met 90×90 cm) minimaal 1560×1560 pixels groot te zijn. Bij een grotere foto op canvas is een minimale resolutie van 2240×2240 pixels een minimale vereiste. Wordt het u allemaal te technisch, maak dan gebruik van het contactformulier op deze website of stuur uw foto dan naar info@sevengifts.nl.

Indien het bestand te groot is kunt u uw foto via WeTransfer op het internet naar ons mailadres sturen.

Contactgegevens

SevenGifts
Gerrit van der Veenstraat 47
2321 CD  Leiden

Openingstijden

Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

Volg ons:

SevenGifts: voor reclame, sign en gifts